Jobba hos oss

Att jobba på Balthazar är en upplevelse utöver det vanliga. Här är ingen dag den andra lik, och mötet mellan människor står alltid i fokus!

BAL Café
Kretsloppet Muffins på plåt

Cafépersonal

Vi söker personal till vårt café, som vill vara med och ge våra besökare en riktigt bra upplevelse!
I cafét förekommer uppgifter som försäljning, baka fikabröd, tillaga lättare kalla luncher, servering och försäljning, konferensbeställningar, städ och disk samt egenkontroll.

Kvalifikationer
Du är meriterande om du har erfarenhet av liknande yrkesroller, men det är inget måste. För oss är det viktigaste att du är social och brinner för möten mellan människor. Du vill ge god service och är ansvarsfull och noggrann.

Du gillar att ha ordning och reda och trivs med att jobba både självständigt och i team. För att trivas här behöver du vara självgående, ansvarstagande och utåtriktad. Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska.

Tjänsten är en timanställning vid behov, på både vardagar, helger och lov.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan omgående till
balthazarmedarbetare@skovde.se 

Har du frågor, kontakta Martina Söderhielm, Tf VD, martina.soderhielm@skovde.se

Kalas 1

Aktivitetsvärd

Vi söker nu en aktivitetsvärd till vår upplevelsemiljö, som vill vara med och ge våra besökare en riktigt bra upplevelse som skapar nya minnen och väcker upptäckarglädjen! Du är en viktig person i vårt team, med ett stort uppdrag – att våra gäster ska bli nöjda och vilja komma hit om och om igen.

I arbetsuppgifterna ingår att välkomna våra besökare, hjälpa dem med biljettköp och ta hand om dem i vår upplevelsemiljö, hålla snyggt och rent bland våra aktiviteter och ibland också hålla i programaktiviteter och kalasbokningar.

Kvalifikationer
Du får gärna ha erfarenhet av liknande yrkesroller, men det är inget måste. För oss är det viktigaste att du är social och brinner för möten mellan människor. Du vill ge god service och tycker det är roligt att dela med dig och engagera våra besökare.

Du gillar att ha ordning och reda och trivs med att jobba både självständigt och i team. För att trivas här behöver du vara självgående, ansvarstagande och utåtriktad.  Du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska.

Tjänsten är en timanställning vid behov och innefattar främst helger och lov, men vardagar kan också förekomma. 

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan omgående till
balthazarmedarbetare@skovde.se 

Har du frågor, kontakta Martina Söderhielm, Tf VD, martina.soderhielm@skovde.se

Camera 690163 1920

Press & Media

Här hittar du information för dig som behöver presskontakt, logotyp eller [...]

Läs mer
Dna 3539309 1920

Vårt uppdrag

På Balthazar Science Center i Skövde vill vi bjuda alla kunskapstörstande [...]

Läs mer