Dna 3539309 1920
moln

Kemilabbet - Digitalt

På Kemilabbet bubblar och fräser det! Använd vanliga hushållsprodukter för att utföra kemiska experiment och laborationer. Vi testar minivulkaner, bästa bubblorna och gör spa-produkter. ALLT är kemi! I sommar är kursen digital.

Praktisk information - digitalt genomförande

På Kemilabbet bubblar och fräser det! Använd vanliga hushållsprodukter för att utföra kemiska experiment och laborationer. Vi testar minivulkaner, bästa bubblorna och gör spa-produkter. ALLT är kemi! Obs, kursen är digital.

Datum: måndag 21/6 till torsdag 24/6 
Tid: 14.00-15.30, digitalt genomförande 
Ålder: 10-12 år
Pris: Kostnadsfritt. OBS! Endast barn som är folkbokförda i Skövde kommun kan delta
Övrigt: Vissa vanliga hushållsprodukter (till exempel socker) ingår inte i kursmaterialet som ni får från Balthazar. I kursinformationen är vi tydliga med om kursdeltagarna någon gång behöver använda hushållsprodukter från hemmet. Vi kommer även använda glas, bunke, måttsats m.m. från det egna hemmet i Kemilabbet. 

Anmäl dig genom att maila till balthazarfritid@skovde.se
I mailet vill vi att du anger vilken kurs och vilken omgång du vill boka till, namn och ålder på deltagande barn samt målsmans namn och telefonnummer.

Det finns 12 platser, först till kvarn!

Baltazar Foto Tuana 210309 161
Hand 2326058 1920
moln

Tillgänglighet

Vi eftersträvar att miljön ska vara så tillgänglig som möjligt. För att underlätta ert besök har vi sammanfattat tillgängligheten i vår fysiska miljö. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp!

Läs mer
Ink 3866515 1920

Vetenskapskalas

Fira nästa födelsedag på Balthazar! Vad kan vara bättre än ett kalas fyllt [...]

Läs mer
Adobestock 310547079

Sommarlovsprogram

I sommar maxar vi utomhusaktiviteterna! Lär dig mer om rymden, hjälp oss a [...]

Läs mer