Team 4529717 1920
moln

Gnugga geniknölarna!

Att ha roligt tillsammans är ett effektivt sätt att utvecklas och bygga relationer – inte bara för barn. Därför har vi skapat Balthazar Challenges för företag, föreningar och andra organisationer, anpassade för vuxna med barnasinnet i behåll.

Hos oss på Balthazar Science Center kan du och dina arbetskamrater kombinera nytta med nöje genom roliga aktiviteter som utmanar kreativitet, problemlösning och kommunikationsförmåga. Här hittar du den perfekta miljön för en annorlunda kick-off eller teambuildingdag. Berätta vad du vill uppnå, så sätter vi ihop ett komplett paket, inklusive mat eller fika! 

Balthazar Challenges 
Balthazar Challenges är en företagsaktivitet där kreativiteten står i centrum – vetenskapsbaserade utmaningar som ger nya infallsvinklar på det mesta, med glimten i ögat.  Genom samarbete, problemlösning och lössläppt kreativitet utvecklar vi entreprenöriella förmågor med hjälp av varandras unika kunskaper och erfarenheter.  Dela gärna upp er i lag och utmana varandra i det som lockar mest – robotprogrammering, ett burkbilsrace eller något annat kul – vi tipsar gärna om vad som är möjligt! 

Balthazar Challenges Tar ca 1,5 timmar att genomföra. Kombinera gärna med lunch eller fika i vårat café!

Balthazar Challenges - 149 kr per person
Lunch - 85 kr per person
Kaffe & kaka - 45 kr per person

Är ni en större grupp än 40 personer? Kontakta oss på balthazar@skovde.se, så skräddarsyr vi gärna en lösning för er!

Revolution Raceroom
Brushes 3129361 1920
moln

Vårt uppdrag

På Balthazar Science Center i Skövde vill vi bjuda alla kunskapstörstande med barnasinnet i behåll på fascinerande insikter i naturvetenskap och teknik.

Läs mer
Ink 3866515 1920

Vetenskapskalas

Fira nästa födelsedag på Balthazar! Vad kan vara bättre än ett kalas fyllt [...]

Läs mer
Adobestock 310547079

Sommarlovsprogram

I sommar maxar vi utomhusaktiviteterna! Besök oss i Kyrkparken och lär dig [...]

Läs mer