Aktivitetspass

Välkomna att upptäcka Balthazar med oss!

Vår upplevelsemiljö är fylld med utforskande och utmaningar i tekniken och naturvetenskapens värld för hela familjen. Varför inte lösa gåtan med Mysteriepulvret i Labbet, gnugga hjärnan i Mattebazaren och Hjärngymnastiksalen eller utmana dina byggfärdigheter och kreativitet i Makerverkstan och LEGO-Borgen. Missa inte heller att mäta vattnets kraft eller tillverka dina egna kartonglastbilar i den smarta fabriken.

I våra upplevelsemiljöer och café finns det vetenskap, klurigheter och skoj för alla, liten som stor!

Öppettider 10.00-16.00


Full gas mot rymden

Planeter, vakuum och giftiga gaser är bara några av de spännande sakerna vi kan stöta på i rymden. Men vilka planeter döljer sig i vårt solsystem, vad är det som gör att vi kan leva på jorden och vilka spännande gaser kan vi hitta i jordens atmosfär? I showen ”Full gas mot rymden” tar vi reda på detta och lite till genom att utforska och utföra fascinerande experiment tillsammans!

Tid: 13.00 varje lördag & söndag

Plats: Scenen i Café Kretsloppet


miniSCIENCE

MiniSCIENCE riktar sig till barn mellan 3-6 år som tillsammans med våra aktivitetsvärdar vill uppleva teknik och naturvetenskap genom lek och upptäckande.

Varje fredag har ett tema med nya roliga utmaningar som vi utforskar tillsammans! Med dig hem får du ditt alldeles egna ”MiniSCIENCE-körkort”!

Datum: Fredagar

Tid: 10-12

MiniSCIENCE ingår i ordinarie entrépris. Välkomna!