Gubbarpårymmen
moln

Gubbar på Rymmen

Häng med på vår vävutmaning, som går ut på att väva en "Gubbe på rymmen". Färdiga kitt finns att hämta hos oss, sedan är det bara att släppa loss fantasin!

Vad är Gubbar på rymmen?

Acceptera Marknads-cookies För att se denna video.

 

Utställning

Vill du att din gubbe ska vara med på utställning i Slöjdens hus i Skövde mellan 4 september och 2 oktober?

Om du inte vill lämna ifrån dig din gubbe så kan den vara med på bild. Ta ett foto, gärna i någon spännande miljö och skicka till bergsten.maria@gmail.com så kommer den med i ett bildspel och på vår instagramsida.

Instruktionsfilm

Acceptera Marknads-cookies För att se denna video.

 

Inlämning 17-27 augusti

Lämna varje gubbe tillsammans med en lapp där det står vem som har gjort den och vart den ska skickas tillbaka efter utställningsperioden. Det är också kul om gubben har ett namn och om vi kan få veta något mer om varje gubbe.

Det går bra att sicka in utställningsbidrag via post. Skicka då till: Kristina Brandt Förvaltningen för kulturutveckling Regionens hus 541 80 SKÖVDE

Du kan även lämna in din gubbe på Slöjdens hus (Helensparken 3) i Skövde. Kontakta Maria Almgren på slojdenshus@telia.com eller telefon 0500-41 03 97.

Du kan också lämna in på Regionens hus som ligger precis bredvid järnvägsstationen i Skövde. Receptionen har öppet måndag-fredag 07-17.

Team 4529717 1920

Företagsevent

Att ha roligt tillsammans är ett effektivt sätt att utvecklas och bygga re [...]

Läs mer
BAL Raket Web

Besök

Ett besök i vårt hus bjuder på upplevelser runt varje hörn. Här hittar du [...]

Läs mer