SM Veckan Vinter
moln

SM-Veckan

Vecka 5 är det SM-Vecka i Skövde. Vi bjuder alla vuxna med SM-mössa och medföljande barn på fritt inträde!

SM-mössan ger fri entré!

Under vecka 5 bjuder vi på entrén till Balthazar för alla som har SM-mössan på sig, medföljande barn under 18 år går också in gratis. 

Hos oss finns det massor att se och upptäcka. Passa på att besöka vår utställning Let's move där fokus ligger på hälsa och rörelseglädje!

Vi har öppet 10.00 - 16.00 alla dagar. Välkommen!

Mössa 3
BB180322CS071 2000X1333 (1)
moln

Program SM-Veckan

Det händer massor av roligt i Skövde under SM-veckan! Förutom tävlingarna händer det mycket på torget och andra platser i stan!

Toppbild Webb Collage Smveckan221017

SM-Veckan 2023

Var på plats vid avgörandets ögonblick! 

SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande idrottsevenemang och direktsänds av SVT. Ett evenemang där du får uppleva idrotten när den är som bäst, mitt i avgörandets ögonblick. Förutom spännande tävlingar bjuder veckan på en SM-fest med underhållning, medaljutdelning och happenings. Med andra ord, en hel vecka full av upplevelser för både idrottare, Skövdebor och besökare.

Toppbild Webb SM Veckan After Game

Aftergame

After game - SM-festen

När tävlingarna är över för dagen fyller vi våra mötesplatser med liveframträdanden, kulturaktiviteter, mat och musik. På Hertig Johans torg, mitt i staden, kommer medaljceremonierna vara startskottet för kvällens SM-fest.

Veckan startar med en maffig invigningsparad på tisdagen, kom och delta när vi kickar igång SM-veckans folkfest, After Game!

Adobestock 377066755

Let's move!

Let's move!

Läs mer
Baltazar Foto Tuana 210318 124

Makerverkstaden

Här flödar kreativiteten fritt! I den analoga delen väntar verktyg och båd [...]

Läs mer