Vi söker Cafépersonal på 50%

Balthazar Science Center ger barn, unga och unga vuxna kunskap kring världen och framtiden genom lekfulla upplevelser som aktiverar nyfikenhet, stärker innovationslusten och bidrar till det livslånga lärandet. Vi skapar förståelse för hur naturvetenskap, matematik, teknik och digitala lösningar kan bidra till att lösa samhällsutmaningar. Vi inspirerar fler till att vilja göra skillnad, bli en del av lösningarna och vara en kraft i omställningen vi står inför.

Genom att tidigt väcka intresse för de områden som kommer ha störst kompetensbehov i framtiden, är Balthazar en viktig nyckelspelare som bidrar till ett konkurrenskraftigt näringsliv och regionens tillväxt.

Balthazar Science Center söker
Cafépersonal på 50%

Vi söker nu cafépersonal till en tjänst på 50%, som vill arbeta i vårt café och servicen i vår publika verksamhet för att ge besökarna en positiv upplevelse hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår att välkomna våra besökare, hjälpa dem med biljettköp och ta hand om dem i vår upplevelsemiljö. I cafét förekommer uppgifter som att baka fikabröd, tillaga lättare kalla luncher, servering och försäljning, livsmedelsbeställningar, städ och disk samt egenkontroll.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt uppdrag med varierande arbetsuppgifter, där du får stort eget ansvar och är med bidrar till att utveckla vårt publika erbjudande.

Kvalifikationer

För oss är det viktigaste att du är social och brinner för möten mellan människor. Du vill ge god service och är ansvarsfull och noggrann. Du behöver vara bekväm med att ta mycket eget ansvar och har inga problem med att jobba självständigt. För att trivas här behöver du vara självgående, ansvarstagande, social och utåtriktad.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av tidigare arbete inom café/restaurang/livsmedelshantering, men det är inget krav.

Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med start omgående t.o.m. 31 augusti med schemalagd arbetstid på måndag eftermiddag, onsdag och fredag heldagar. Det finns möjlighet till förlängning.

Vi vill vara en inkluderade arbetsplats och uppskattar mångfald.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev omgående till
balthazarmedarbetare@skovde.se 

Har du frågor, kontakta Magnus Elmshorn, VD, Balthazar, magnus.elmshorn@skovde.se 

 

Baltazar Foto Tuana 210318 485 Web